• nemški,german,deutsch
  • angleški,english


Ime: Breda

Datum: 04.04.2018

Rada bi pohvalila podjetje Melu, res sem zadovoljna s celotnim delom. Od naročila do izvedbe je bil njihov odnos korekten, vrata so popolnoma prilagodili mojim željam. Vse je točno tako kot sem si zamislila.
Ime: Mateja

Datum: 09.03.2018

Z dobavljenimi vrati sem zelo zadovoljna. Izdelek je zares dovršen. Vrata so nekoliko dražja, a ko pregledaš detajle vidiš zakaj - brez napak! Super ste. Edina pripomba je dobavni rok, katerega ste nekoliko zamudili. (teden dni).
Ime: Miha35

Datum: 02.03.2018

Iskal sem primeren dizajn in ga v vašem podjetju tudi našel. Z izvedbo sem zelo zadovoljen:)
Ime: Marko 28

Datum: 26.02.2018

Lep in kvaliteten izdelek, spoštovanje rokov, kvalitetna montaža. Nimam pripomb.
Ime: Maja 22

Datum: 06.02.2018

Pred nakupom nisem imela prave predstave o prednostih in slabostih določenih materialov, lesov itd. V podjetju melu so mi notranja vrata predstavili v popolnoma drugi luči. V izbiro podjetja me je prepričala kavaliteta in ni mižal. Podjetje bom priporočila tudi prijateljem. Super ste:)
Ime: Dragica

Datum: 23.01.2018

V nakup notranjih vrat me je prepričala kvaliteta. Ko sem obiskala podjetje, sem si ogledala celotno proizvodnjo in res vsakemu detajlu posvetijo vso pozornost. Kvaliteta je pri Melu-ju zares na prvem mestu, kar je bila pri nakupu tudi moja prioriteta. Vrat ne kupuješ za 5 let ampak gre za dolgoročno naložbo. Če bi izbirala še enkrat bi se ponovno odločila enako.