• nemški,german,deutsch
  • angleški,english
  • Raduha 56, 3334 Luče ob Savinji
  • 03 83 93 880
  • mizarstvo.selisnik@siol.net

Notranja vrata Schönbrunn  so vam na voljo v 13 različnih izvedbah in vseh barvah Ral lestvice. Njihov izgled je tradicionalen a hkrati moderen. Celoten opis članka najdete pod gumbom VEČ.


Notranja vrata Schönbrunn  so vam na voljo v dimenzijah vašega izbora, vseh barvah RAL lestvice in 13 različnih izvedbah. Kar pomeni, da si število in obliko polnil na notranjih vratih lahko poljubno izberete. Leseno polnilo lahko zamenja tudi kaljena ali navadna zasteklitev, katere izgled je možen v 8 različnih izvedbah.
Bela izvedba notranjih vrat Schönbrunn je tista, ki prevladuje med ljubitelji modela Schönbrunn, saj je bela, barva s katero ne morete zgrešiti, najlažje jo je kombinirati, paše h vsem vrstam pohištva, skratka je brezčasen izbor.
Izbira drznejših barv lahko predstavlja pravi izziv in odraža oblikovalsko kreativnost posameznika, dom postane unikat in izžareva posameznikov izbran dizajnerski okus.
Kljub temu, da so notranja vrata Schöbrunn v barvah, ne morejo skriti svoje masivne narave. Kompaktnost in kakovost, ki jo notranjim vratom da masiva boste občutili ob vsakokratnem rokovanju z njimi. Masivna notranja vrata Schöbrunn so prava izbira, ki je ne boste obžalovali, so vrata, ki bodo obdržala obliko, z veseljem pa jih bodo odpirale generacija za generacijo.

 

 

Melu mizarstvo